Мария Бакалова: Имаше риск за живота ми

Актрисата и нейният ментор Саша Барън Коен снимали на митинг в подкрепа на оръжията

Мария Бакалова: Имаше риск за живота ми | StandartNews.com

Докато Саша Барън Коен и Мария Бакалова снимали кадри за „Борат“ 2 на огромно сборище в подкрепа на частните оръжия в САЩ, животът им е бил реално застрашен, разказа актрисата в „Тази събота“ по Би Ти Ви. Около тях е имало хора с по две пушки в ръцете, които всеки момент са могли да ги пуснат в действие.

„Но не бяхме изплашени, защото ни пазеха едни от най-добрите охранители в света. Саша пък постоянно ходеше с бронирана жилетка. Но принципно се страхувах за него, тъй като той постоянно беше по най-горещите точки. Срещите на моята героиня бяха повече с жени, а ние не сме склонни на чак толкова агресия и насилие“, сподели българската сензация в Холивуд, която не се е прибирала в родния Бургас от Коледа на 2019 година.

Тя призна още, че принципно е несигурен човек, но нейният продуцент, ментор и екранен партньор я обгрижвал като истински баща и затова бързо е преодоляла тревожното чувство. „Саша е гений – с умни хора се работи лесно. Летвата беше висока от самото начало, защото знаех, че Борат има огромен брой фенове, а аз съм новото лице. Не мислех, че ще повярват на някой, който е дошъл от толкова далечна и непозната страна“, искрена е Мария. Тя дори не е предполагала, че ще стигне до всички номинации и награди, които започна да получава за ролята си в „Борат“ 2 , като върхът, естествено, е номинацията й за „Златен глобус“. „Скачах, ревах, крещях, смях се... Не искам да бъда нахална, благодарна съм за това, че стигнах до тук“, коментира тя момента, в който чува името си от обявяващата номинациите Сара Джесика Паркър.  

Засега Бакалова не желае да си представя мига, в който би могла да се качи на сцената на Оскарите. „Не искам да си представям невъзможни неща“, мъдро твърди тя. „Най-важното обаче е човек да рискува – иначе мечтите му няма да се сбъднат. В момента, в който скочиш, може и да полетиш, а не да паднеш – така че има възможност да победиш“, категорична е Мария.                

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай