Мариан Вълев играе в нова борсова драма

Алекс Алексиев и Радина Кърджилова движат действието в „Животински бесове“

Мариан Вълев играе в нова борсова драма | StandartNews.com

Мариан Вълев излиза от клишето на лошото момче в следващия си филм. Кинаджията ще се разгърне в съвсем различна гама в „Животински бесове“ – драмата на режисьора Георги Костов, чиито снимки завършиха в Бургас. В основните роли са Алекс Алексиев и Радина Кърджилова. Сюжетът звучи повече от обещаващо - преподавател по финанси, който ненавижда парите, се превръща в преуспял борсов играч и истинска бизнес акула, която залага на бързата печалба. Завръща се уж за малко от Лондон, но остава за постоянно в Бургас. Големият въпрос е къде мястото на любовта и прошката.  

Камерите се завъртяха в Конгресния център, казиното и Морската градина, храма „Свети свети Кирил и Методи“, пристанището, по централните улици на Бургас. Сценарият е на Александър Чобанов ("Дяволското гърло", "Под прикритие"), а негов  партньор е журналистът и икономически анализатор Кузман Илиев, който открай време мечтае да се набърка здраво в киното.  

"Това е модерна история за борси, за финансови пазари. Надявам се, че това ще заинтригува публиката. Сглобихме доста приятен сценарий, който е и човешките отношения. Хората копнеят за пари, но парите могат да имат и обратен ефект върху душата. Човек може да се поквари, но пък искаме да покажем, че има път и обратен“, твърди продуцентът Николай Христов. В ролите ще видим още бургазлията Пламен Манасиев, Димитър Баненкин, Дарин Ангелов,  Боряна Братоева, Павела Апостолова. 130 статисти от Бургас се включиха в снимките, подкрепени от кметството. Премиерата е планирана за 2021-а.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай