Марая Кери подготвя изненада за феновете

Световната суперзвезда ще издаде компилация с любими песни от кариерата си

Марая Кери подготвя изненада за феновете | StandartNews.com

На 2 октомври неповторимата Марая Кери ще зарадва своите почитатели с нов албум - The Rarities. Колекцията от любими песни на международната суперзвезда, изпълнителка и автор, представлява музикална ретроспекция от вече издадени нейни записи от 1990 до 2020 година. За да създаде компилацията, Кери се потапя в архивите си с вечни хитове и съчетава парчета с лично послание.

The Rarities излиза в двоен CD формат, а вторият диск от албума - Live at the Tokyo Dome, ще разкрие неиздавания до момента пълен аудио запис от първия концерт на Carey в Япония, част от турнето Daydream World Tour (1996).  

В подкрепа на предстоящия си албум, на 21 август суперзвездата ще представи и сингъла “Save The Day” – чисто нов звукозапис на започнато, но недовършено парче. “Започнах да пиша тази песен още преди години“, разказва тя в записките си към The Rarities, “а посланието й ехти повече от всякога: “Заедно сме в това”. “Save The Day” съдържа семпъл от вечния хит на Fugees – “Killing Me Softly with His Song” и оригиналните вокали на Ms. Lauryn Hill. Парчето отправя послание към хората да се обединят в името на общото благополучие.

The Rarities е част от #MC30 – глобалната кампания в чест на 30-тата годишнина от дебютния албум на Марая и непрекъснатия й принос към музикалния свят през годините. Наскоро Кери обяви и че на 29 септември ще издаде свой мемоар - The Meaning of Mariah Carey, който ще се потопи в интимния й живот.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай