Петък,

Любов и вино в Русе

От: Failed to load user -
Любов и вино в Русе
A
A
A

"Любов и вино" е мотото на русенския арт салон, чието второ издание ще започне на 28 януари в Доходно здание. И тази година програмата на салона е богата и разнообразна.

В нея са предвидени изложби, театрални представления, прожекции на филми и представяния на книги. Част от събитията са безплатни и са съпроводени с дегустация на вина на производители от русенския регион. Арт салонът ще стартира с откриването на изложба - живопис на Галина Миланова и представлението на бургаския драматичен театър "А.Будевска" - "Стая 1313", с участието на Руслан Мъйнов. Русенци и гости на града ще могат да видят моноспектакъла на Бойка Велкова "Пътят към Афродита", постановката "Английски уикенд" на Драматичен театър Ловеч, "Открит урок за чужденци" с Николай Урумов, концерта на Биг бенд Русе със солисти Хилда Казасян и Христо Йоцов, танцов спектакъл на балет "Арабеск". По традиция голяма бутилка ще очаква посланията на всички влюбени във фоайето на Доходно здание.

Конкурс за валентинки ще отличи най-оригиналните любовни картички и авторите им ще бъдат наградени. Инициативата ще продължи до 24 февруари и ще приключи с премиерата на спектакъла "Бай Ганьо" на русенския театър "Сава Огнянов".

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички