Луиза Григорова изпуска роля в "Бързи и яростни"

През живота си пропуснах много възможности, признава актрисата

Луиза Григорова изпуска роля в "Бързи и яростни" | StandartNews.com

Звездата от "Откраднат живот" Луиза Григорова се изповяда пред Мон Дьо. Актрисата разкри, че е изпуснала роля в един от най-големите холивудски поредици. 

"През живота си пропуснах много възможности. Заради себе си и всички грешки, които допуснах. Едни 10 пропуснати години от живота ми. Сега вече смятам, че е време да няма какво да ме спре. Затова мога да бъда специална. Имам желанието, вярвам, боря се и не искам да се отказвам", заяви актрисата.

"Има грешки, към които не искам да поглеждам. Хваща ме яд на себе си. Пренебрегнах огромни възможности, които ми се предоставиха и от това ме е срам пред себе си. С мен се свърза един агент и страшно много искаше да работим заедно. Доста често ми пращаше кастинги, които не знам защо игнорирах. Не ми се занимаваше. Мислех си, че това да съм в праймтайм шоуто на България ми стига, не ми трябва нищо друго. Същият този човек ми изпрати кастинг за "Бързи и яростни" и каза, че шансовете са ми много сериозни. Направих кастинга и му го изпратих. 

След това изтрих всичко, защото не смятах, че трябва да се гледам и да пазя това, което имам, да се интересувам от себе си. Всъщност е точно обратното, интересувала съм се главно от себе си. Тогава той ми написа, че линкът е изтекъл и ме помоли да му го пратя отново. Аз го нямах! Написах му: "Съжалявам, но съм изтрила линка". Този човек никога повече не ми се обади. Ако ми се беше случило сега това нещо и да съм изтрила видеото, бих го записала пак. Но тогава...", разказва Луиза.

"Преди няколко дни се почувствах жалка. Докато бърша банята, след като съм се изкъпала, усетих, че в главата ми върви реч. И това беше благодарствената ми реч за Оскарите. Излязох, осъзнах какво се е случило и си казах: "Аз съм жалка". След това гледах едно интервю на Кейт Уинслет  при взимането на първия й "Оскар", в което акзва, че се е научила първо да губи, тъй като няколко пъти е била номинирана и той все й се изплъзвал. После разбрах, че това не е жалко и не трябва да те кара да се чувстваш така. Това се случва на всеки актьор", коментира актрисата.

"В актьорската професия има много лоши неща. Изключително много лицемерие, страшно много лъжа. За да се запазиш, задължително ти трябва човек до теб. И трябва да влезеш в обувките на цялата тази гадория, иначе системата просто ще те изхвърли. Предпочитам, ако не ме харесваш, просто да ми го кажеш", категорична е Григорова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай