Лиъм Нийсън се прости с майка си

Тъжното събитие сполетя култовия актьор навръх 68-я му рожден ден

Лиъм Нийсън се прости с майка си | StandartNews.com

Култовият Лиъм Нийсън навършва 68, но за съжаление няма повод да празнува. 94-годишната майка на актьора - Кити Браун, е починала само 24 часа преди рождения ден на прочутия си син. Това стана ясно от клип, публикуван във Фейсбук в профила на църквата „All Saints“ в Балимина, Северна Ирландия. Записът е от дневната служба, която се е предавала онлайн на живо заради наложените ограничения покрай пандемията, като името на майката на Лиъм се споменава от свещеника: „Молим се за всички, които са починали наскоро… и за Кити Нийсън. Подготовката за погребението й ще бъде уточнена по-късно.“

През 2020-а Нийсън отбелязва 11 години от трагичната смърт на съпругата си Наташа Ричардсън. Тя загина след контузия на главата, получена на уроци по ски в Канада през 2009-а. Тогава актьорът се принуди да вземе най-тежкото решение – лекарите да изключат животоподържащите системи на Наташа, тъй като не успяха да я събудят от комата. Аутопсията установи, че жената е починала от епидурален хематом.

Лиъм Нийсън и дъщерята на великата Ванеса Редгрейв се запознават през 1993-а, докато играят заедно в „Ана Кристи“ на Бродуей. Женят се на 3 юли 1994-а и имат двама сина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай