Лени Кравиц забива в Бургас това лято

Билетите влизат в масова продажба на 25 март

Лени Кравиц забива в Бургас това лято | StandartNews.com

Лени Кравиц обяви предстоящото си турне "Blue Electric Light Tour" за 2024, което ще дойде и в България, Бургас, на Морска гара на 6 август и е по покана на LIVE NATION, FEST TEAM и с подкрепата на КМД и Община Бургас. Билетите влизат в масова продажба на 25 март на TicketStation.bg. Предварителната продажба за членове на Fest Club започва в събота, 24 март. 

Вечeн. Експлозивeн. Романтичeн. Вдъхновяващ. Как иначе да опишем "Blue Electric Light" - 12-ият студиен албум на Лени Кравиц? Кравиц пише и записва албума, в който майсторският му дълбок соул рокендрол е отново налице, в собственото си студио на Бахамите. Като безмилостно творческо динамо – като музикант, автор на песни, продуцент, актьор, автор, дизайнер – той продължава да бъде глобална мощна енергия в музиката, изкуството и културата. "Blue Electric Light" е вълнуваща колекция от песни, която надгражда този популярен имидж и е още едно допълнение към образа на човека, чиято музика, както и неговата емблематична естетика, продължават да вдъхновяват милиони по света. В албума талантите на Кравиц като автор, продуцент и мултиинструменталист продължават ярко да се показват, тъй като той пише и изсвирва повечето инструменти сам, с помощта на дългогодишния си китарист Крейг Рос. В крайна сметка Лени създава 12 песни, които капсулират наследството му на пионер, който пресича музикалните жанрове, но и същевременно стои стабилно в пулса на 21-ви век и отвъд него.

Станете част от турнето на Лени Кравиц за 2024 г. Концертът в България е по покана на LIVE NATION, FEST TEAM и с подкрепата на КМД и Община Бургас. Информация за всички предстоящи събития на Fest Team може да намерите на festteam.bgticketstation.bg и в социалните мрежи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай