Неделя,

Къци Вапцаров е гост звезда в „Ягодова луна“

От: Агенция Стандарт -
Къци Вапцаров е гост звезда в „Ягодова луна“
A
A
A

Къци Вапцаров е гост звезда в следващия епизод на „Ягодова луна“ във вторник, 17 март, от 22 часа по Нова телевизия. Зрителите на сериала ще станат свидетели на първия успех за Рая (Радина Боршош) в актьорското поприще. По време на курса преподавателят, в чиято роля влиза Къци, ще представи на кандидат-студентите известния режисьор Иван Зарков, който търси лица за новия си проект. Като нашумелия кино деец ще се превъплъти познатият на джаз феновете у нас Петър Димитров. Рая ще получи ангажимент и това ще я направи много щастлива, но за кратко. Срещата с продуцента на бъдещия филм никак няма да бъде приятна, защото ще доведе до нови сблъсъци и напрежение между героите. В конфликта ще се замесят баща ѝ Любо (Асен Блатечки) и пожарникарят Георги (Александър Сано), който отново ще се превърне в рицар-спасител за дъщерята на началника си.

На преден план ще излезе и темата за сложните отношения баща – син, развиващи се на фона на тъмните дела от подземния свят. Боян ще сключи сделка, в която ще бъде изправен пред сериозен избор и отново ще срещне неодобрението на баща си. Отношенията им ще се превърнат в поредния пожар, в който Ангел (Христо Мутафчиев) отново ще надделее, а синът му ще остане с горчиво чувство.

Зрителите ще видят Светла (Стефка Янорова) в различна светлина. Тя ще вземе твърдото решение повече да не мълчи за съмненията си около смъртта на своя съпруг Димитър (Ивайло Захариев). Въпреки съветите на най-близкия си приятел Чавдар (Деян Донков), тя ще сподели дълго пазените опасения и със сина си Георги.

 


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички