Край! Джим Кери взе съдбоносно решение

Направих достатъчно, това е всичко, заяви актьорът

Край! Джим Кери взе съдбоносно решение | StandartNews.com

Холивудският актьор и двукратен носител на наградата "Златен глобус" Джим Кери възнамерява да сложи край на кариерата си. Той съобщи това в интервю, публикувано на страницата в YouTube на новинарския портал Access.

По време на интервю по повод излизането на „Sonic 2“ комикът заяви, че намеренията му да напусне филмовата индустрия са "доста сериозни".

"Това ще зависи от ситуацията. Ако ангелите ми донесат сценарий, написан със златно мастило, за който знам, че трябва да бъде представен на света, тогава може би ще участвам в него", каза актьорът. „Направих достатъчно. Това е всичко."

На 17 януари 2022 г. Къри стана на 60 години. На сметката си има около 60 роли в киното, телевизионни филми и сериали, повечето от които комедийни. За най-интересни той смята ролите си в трагикомедията "Шоуто на Труман" (1998 г.) и фантастична мелодрама "Блясъкът на чистия ум" (2004 г.), където той участва не в ролята на комик. Освен двете награди "Златен глобус", актьорът е носител на 11 филмови награди на MTV (което е рекорд за награда) и на френския Орден за изкуство и литература (2010 г.). През 2014 г. Канадската пощенска корпорация издаде пощенска марка с портрета на актьора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай