Ковид нанесе сериозен удар на Том Круз

"Топ Гън: Маверик" и "Мисията невъзможна 7" се отложиха за 2022-а

Ковид нанесе сериозен удар на Том Круз | StandartNews.com

"Paramount Pictures" отложи излизането на екран на филма "Топ Гън: Маверик" за май 2022 г. и на "Мисията невъзможна 7" за септември 2022 г. заради увеличаването на случаите на Ковид-19, съобщиха от студиото.

Продължението на филма "Топ Гън" с Том Круз трябваше да излезе през ноември 2019 г., но това беше отлагано няколко пъти. Новата дата е 27 май 2022 г., за когато беше насрочено пускането на "Мисията невъзможна 7", отново с Том Круз. Затова се налага и промяна за второто заглавие, чиято премиера се мести на 30 септември 2022 г.

Киностудиата непрекъснато променят графиците за пускането на своите продукции на екран, опитвайки се да прогнозират кога зрителите ще се завърнат в киносалоните. Вариантът Делта на новия коронавирус отново обърка плановете.

Собствениците на киносалони се надяват други високобюджтни ленти да запазят обявените дати за излизане на екран през 2021 г. За "Смъртта може да почака" за Джеймс Бонд тя е 8 октомври, припомня БТА. "Венъм: Време е за Карнидж" също е планиран за октомври, "Вечните" на "Marvel" за ноември, а "Спайдърмен: Няма път към дома" - за декември.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай