Коледа за техно маниаци

Коледа за техно маниаци | StandartNews.com

Коледата за феновете на техното, хауса и лайв изпълненията идва с ден по-рано. В понеделник в зала "Арена Армеец" родната публика ще бъде разтресена от редица гурута на тази музика. Британският диджей Марк Найт, словенският техно артист и продуцент Умек, МC Gee и Хуан Алварез със сигурност ще пускат пред препълнена зала. Кулминацията на вълшебната Solar Christmas вечер ще бъдат хитовите "Catch" и "Hide you" на британскoто трио Коsheen изпълнени на живо. Бандата обещава шоу с емблематични парчета от старите им албуми, но и нови хитове.

Събитието се организира от клуб "Ялта", който преди малко повече от месец откри сезона у нас с обновен стайлинг и зали. За да е пълен купонът, за първи път ще има допълнително изградена сцена в центъра на "Арената". На площ от близо 100 кв. метра майстори на танца и акробати ще показват своето изкуство на фона на хай светлинни ефекти. Ще има и боди арт зона и фотокорнер за запечатване купонджийския дух.

"България е моят личен фаворит в класацията за най-незабравими партита в кариерата ми. С голямо удоволствие ще гостувам на коледния "Солар" и съм нетърпелив да зарадвам феновете си с най-доброто от това, което съм направил през годините", споделя Марк Найт.

Билети за събитието има в мрежата на Eventim.bg, в белия бар на "Ялта" и на касите на залата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай