Кога започват снимките на "Приятели"

Пандемията отложи премиерата на специалния епизод на хитовия ситком

Кога започват снимките на "Приятели" | StandartNews.com

Дейвид Шуимър увери феновете, че специалният епизод на "Приятели" скоро ще се появи. Снимките трябваше да започнат през май миналата година, но бяха отложени заради пандемията. Актьорът разкри, че студиото вече е намерило начин да се придържа към сценария и да спазва всички мерки за сигурност. "Скоро заминавам за Лос Анджелис. Най-накрая! Измислихме начин да направим всичко безопасно", сподели екранният Рос.

View this post on Instagram

A post shared by David Schwimmer (@_schwim_)

Но докато светът тръпне в очакване Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър отново да се съберат за специалния епизод на "Приятели", феновете на култовия американски ситком ще имат възможността да изживеят на ново всичките си любими моменти от сериала. Незабравимите приключения на Рейчъл, Моника, Фийби, Джоуи, Чандлър и Рос се завръщат в мрежата на HBO на 15 април и родната публика ще може да види любимите си герои в стрийминг платформата HBO GO.

Междувременно хитовият "Фарго" продължава с четвъртия си сезон. Крис Рок, Джеси Бъкли, Джейсън Шуорцмън и Емири Кръчфийлд се пренасят в 50-те години на миналия век в Канзас сити. Две враждуващи банди – италианска и афроамериканска, преследват американската мечта. Успяват да постигнат трудно примирие, за да контролират една сива икономика, почиваща на експлоатация, наркотици и корупция. За да скрепят мира, Лой Канън – главата на афроамериканската фамилия, изпраща най-малкия си син Сачел при Донатело Фада, врагът им. В замяна италианците предават най-малкия син на Донатело Зиро на Лой. Тази история се преплита с историите за имиграция, асимилация, борба за власт, както и с историите на импулсивния наследник на семейство Фада Джосто, осиновения син на Донатело Раби Милиган, както и на детектив Одис Уеф, сестра Орета Мейфлауър и маршал Дик Уикуеър.

Кейт Уинслет ще покаже тъмната страна на малките общности и как семейството и трагедиите от миналото определят нашето настояще. Актрисата се превъплъщава в детектив Мер Шиън в лимитираният сериал "Мер от Ийсттаун". Тя ще разследва убийство в малко градче в Пенсилвания, докато животът ѝ се разпада на парчета. Участват още Гай Пиърс и Джийн Смарт.

Хитовият "Историята на прислужницата", по класическия едноименен роман на Маргарет Атууд, продължава с четвъртия си сезон. Сериалът проследява живота в дистопичната тоталитарна държава Гилеад. Джун (Елизабет Мос) отвръща на потисническия ред в Гилеад, вече като изявен и яростен бунтовнически лидер. Рисковете, които Джун поема носят неочаквани и опасни нови предизвикателства. Стремежът й към справедливост и отмъщение заплашва да я погълне и да унищожи най-съкровените отношения в живота й.

Джеймс Нортън е един от кандидатите за следващия Джеймс Бонд. Но докато чакаме да разберем кой ще наследи ролята от Даниел Крейг, феновете ще могат да видят младия актьор в новия 6-сериен драматичен сериал "Невъзможните". В последните години от царуването на кралица Виктория Лондон е нападнат от хора, основно жени, които изведнъж са се сдобили с магически способности – някои очарователни, други доста обезпокоителни. Сред тях са мистериозната вдовица побойничка Амалия (Лора Донъли) и Пенанс (Ан Скели) – брилянтна млада изобретателка. Те са закрилниците на групата, създават дом за всички останали, борят се срещу всички сили и се опитват да отвоюват място за онези, които историята подминава.

"Добре дошли на края на света" пък разказва за малко градче, чиито жители живеят по свои правила. Всички се познават, а проблемите между тях са безброй. До какви крайности ще доведат дрязгите между тях и какви граници ще бъдат преминати?

Киноманите ще останат доволни, тъй като отново ще могат да изживеят една от най-култовите супергеройски поредици. Трилогията за Батман на Кристофър Нолан "Черният рицар" се завръща на 2 април по HBO GO. Крисчън Бейл в ролята на Брус Уейн за пореден път ще трябва да се изправи пред Лиъм Нийсън (Раз Ал Гул), Том Харди (Бейн) и покойния Хийт Леджър в култовото си превъплъщение в Жокера.

Себастиан Стан открай време се вихри като герой на Марвел, но феновете му имат възможността да го видят и в друга светлина. В "Раздели и любовни признания" Дафне (Шейлийн Удли) наскоро е преживяла тежка раздяла и опитва да подреди живота си. Тя живее в хостела на сестра си, където редовно става свидетел на караниците между сестра си и зет си. Колкото и романтично да е гледала на нещата, Дафне вече не вярва във вечната любов. По време на купон тя се запознава с Франк (Себастиан) и Джак (Джейми Дорнан). И двамата са много привлекателни, но по различен начин: единият е свободолюбиво "лошо момче", а другият е разумен, интелигентен и чувствителен. Дафне не може да избере между двамата и се оказва в любовен триъгълник между две противоположности. Съдбата обаче има своите начини да насочва събитията и Дафне скоро трябва да приеме, че да имаш всичко може всъщност да означава да нямаш нищо.

Други две звезди на Марвел - Майкъл Б. Джордан и Бри Ларсън, ще обединят сили с Джейми Фокс и Роб Морган в хитовата криминална драма "Милост". Филмът разказва една силна истинска история, която ще ви накара да се замислите. Брайън Стивънсън ( Джордан) завършва "Харвард" и има богат избор от примамливи позиции, които може да заеме. Вместо това се отправя към Алабама, за да защитава несправедливо осъдените с помощта на местната адвокатка Ива Ансли (Ларсън). Едно от първите и най-противоречиви дела, с които се захваща, е това на Уолтър Макмилиън (Фокс), който през 1987-а е осъден на смърт за убийството на 18-годишно момиче, въпреки оневиняващите го доказателства и въпреки факта, че единственият, свидетелствал срещу него, е престъпник, който има причина да лъже. Битката за справедливост, в която влиза Брайън, ще промени историята.

Феновете на родното кино ще могат да се насладят на "Вездесъщият" с Велислав Павлов, Теодора Духовникова, Весела Бабинова. Емил е собственик и управител на рекламна агенция, а в свободното си време пише книги. Баща му е в инвалиден стол и моли Емил да инсталира камера в стаята му, за да разбере кой краде от него. Така на Емил му хрумва идея за книга: той слага скрити камери на много места - в кабинета на жена си, която е психотерапевт, в банята на тъст си – пенсиониран генерал от армията, както и навсякъде в офиса на агенцията си, като никой от роднините и колегите му не подозират за това. Наблюдението им бързо се превръща в мания за Емил - той с интерес следи интимния живот на най-близките си хора и колеги, като използва наученото от камерите, за да се възползва от тях. Всичко това обаче скоро ще му струва скъпо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай