Хорхе Букай спасява Деян Ангелов от стреса

Актьорът от Народния театър бори Ковида с книгите на психотерапевта

Хорхе Букай спасява Деян Ангелов от стреса | StandartNews.com

Деян Ангелов от Народния театър гълта една след друга книгите на Хорхе Букай – писателят психотерапевт, който пропагандира всичко позитивно под слънцето и учи как сами да се справяме със собствената си лудост и с тази на света. Актьорът, който е близнак на Дарин Ангелов, е затворен вкъщи заради Ковид 19 и бори стреса с литература, похвали се самият той по Би Ти Ви.  С коронавирус е и жена му Петя, а синовите им Ален и Диман за щастие са напълно здрави, но цялото семейство е под карантина.

"Обоняние и вкус нямам. Вчера сложихме да варим картофи и моркови, седнахме да гледаме телевизия и ги забравихме. По едно време се усетих. Отивам в кухнята, а тя тенджерата загоряла, картофите - черни... Без обянание не разбрахме какво се случва", разказа още Деян Ангелов в "Преди обед".

Момченцата пък направо пощурели от скука - разглобили прахосмукачката и си направили импровизиран бобслей. "Рушат цялата къща. Ще пробият дупки в пода, но важното е, че са здрави и са добре. Тривиално е, но книгите на Хорхе Букай много ми харесват", добави Деян, който постоянно бил във връзка с личната си лекарка д-р Петкова. „Интересното е, че ние с Петя спазвахме всички мерки - маски, ръкавици, дезинфектанти навсякъде и въпреки това - вирусът не подбира... Много наши приятели, които не спазат мерките, пък още не са го хванали", твърди актьорът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай