Камина и билярд в "Образцов дом"

Камина и билярд в "Образцов дом" | StandartNews.com

Соцтружениците на ВИП брадъра ще се ширят в Къща в стил кичозен барок

"Образцовият дом" на ВИП брадърите отваря врати довечера по Нова точно в 20 часа. Странно, че макар да трябва да ни върне в годините на соца, новата къща, в която ще влязат участниците на реалитито, далеч не прилича на панелка от края на 80-те. Къщата изглежда доста кичозно с бароковите си решения. Преобладаващите цветове са златно и червено - това вече напомня за светлото ни социалистическо минало. Сред любопитните нови придобивки, с които ще се глезят звездните съквартиранти, са камината, пред която са разположени два масивни фотьойла, билярдната маса с червено, вместо зелено сукно. Впечатление правят и множеството барокови рамки по стените, които още не са запълнени с картини. Масата в трапезарията наподобява масите в заседателните зали от социалистическо време - дълга и тясна.
За момента официално потвърдените випове, които ще са част от този сезон на риалитито, са Йорданка Христова и Евгени Минчев. За да се подготви за поредното предизвикателство в живота си, ексцентричният бивш ватман се снабдил от Лондон с четири нови пижами, ушити в частната шивалня на кралското семейство. Те представляват дълги памучни роби по подобие на арабските гелабии и ще бъдат придружени от меки пантофи с монограм на принц Чарлз.
Пременен в тези пижами с марокански фес на главатаq така нареченият лорд ще вари турско кафе на съквартирантите в специално медно джезве, скъп подарък от Стефка Саботинова. Прическата, на която Евгени Минчев изключително държи, ще се поддържа от седем флакона лак за коса, които той ще донесе в Къщата. В багажа му ще се помести и старинно огледало от ХVII век, с помощта на което той ще може да оглежда внимателно тила си. Обзавел се е и със специални възглавнички за коса, които ще монтира на главата си през нощта, за да пазят прическата му. При всичкия този реквизит Евгени щял да влезе в Къщата само с две скромни чанти. Как е успял да побере всичко в тях - това е една от множеството "малки тайни" на лорда, които ще забавляват съквартиранти и зрители довечера по Нова.

Камбоджанка глезела Карамазов
Асистентка камбоджанка обгрижвала всички прищявки на Владо Карамазов в новия сезон на "Сървайвър". "Това беше много досадно. Тя беше едно такова кротичко момиченце. Постоянно ходеше след мен и искаше да ми слугува. Пък аз не обичам някой да се мотае около мен", разказа Карамазов пред bTV. Актьорът обаче не могъл да избяга от услугите на камбоджанката. "Тя вече беше наета за лична моя асистентка и трябваше да се съобразя с назначението й. Мъкнеше ми чантата, приготвяше ми сандвичи. Понякога ми тупаше краката от пясъка. Винаги беше с чадърче, за да ме предпазва от горещото слънце. Няколко пъти получих топлинни удари. Вторият ден на снимките станах лилав. Имах втора степен изгаряне. Образуваха се и мехури. Беше страшна работа. На тръгване даже ме изненада с подаръци. Каза ми, че съм бил най-готиният шеф," радва се звездата от Народния.
По време на снимките Карамазов се разминал на косъм от смъртта. "Срещнахме се опасно близо със смъртоносен противник, който буквално едва не ни уби. В джунглата, където снимахме, живее една от най-отровните змии в света - кобрата", спомня си ужаса звездата на Народния театър. Дълга два метра кобра погва Карамазов и трима оператори. За да избягат, те се качват на АТВ и дават пълна газ, измъквайки се на косъм от ухапване.
"Имахме серуми, защото ни предупредиха за кобрите, но отровата им действа за секунди и развръзката можеше да е фатална. До края на снимките едва успявахме да мигнем от страх - и ние, и участниците. Спокойно мога да кажа, че това е най-трудният сезон на шоуто", категоричен е водещият.
Междувременно научихме, че Ваня Дзаферович, бивш футболист на "Берое", а сега шеф на маркетинга и рекламата в клуба, е сред участниците в новия сезон на шоуто. Първите сблъсъци в "Сървайвър" между между племената Нага и Гаруда са довечера от 20 ч по bTV.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай