Камерън Диас в еротична лента

Камерън Диас в еротична лента | StandartNews.com

Камерън и Джейсън Сигъл отново партньори в "Сексзапис"

Камерън Диас и Джейсън Сигъл ще се впуснат в нощно пътешествие, за да унищожат лента с техни еротични изпълнения. В продукцията "Сексзапис" известните актьори се превъплъщават в Ани и Джей, които след десет години брак започват да търсят начини да поддържат страстта помежду си. За целта те решават да експериментират, като заснемат на тричасово видео как изпълняват всяка позиция от "Радостта на секса". Положението излиза извън контрол, когато най-интимната им продукция става публично достояние. Двамата трябва да възстановят репутацията си, като се впуснат в нощна гонка, надявайки се, че ще успеят да намерят и унищожат срамните кадри. Идеята хрумва на продуцентите Тод Блек и Джейсън Блументал, докато разговарят в офиса си с писателката Кейт Анджело. Тя е и сред сценаристите на продукцията и твърди, че писането на историята е било от най-забавните й преживявания. Имала за цел да обвърже публиката с двойката на екрана.
Докато подбирали актьорите, продуцентите решили да се спрат на тандема от хитовата комедия "Палавата класна" - Джейсън и Камерън.

"Филмът е за предизвикателствата на брака и опитите той да се запази свеж. Загубата на секслентата е цената, която те плащат за укрепване на отношенията им. Те си припомнят, че са екип и че винаги ще бъдат", споделя Камерън Диас.
Снимките на комедията започнали на 12 септември миналата година в Масачузетс. Режисьорът на "Сексзапис" е Джейк Касдан, който също идва от екипа на "Палавата класна". Той подчертава, че ролите са създадени специално за Камерън Диас и Джейсън Сигъл. Режисьорът описва Джей като добронамерен оптимист, който обича жена си и децата си и има силно желание да направи нещата по-добре, макар и невинаги да знае как. Ани пък е малко по-прагматична. Тя е блогър и загрижен родител, но се чувства все по-отдалечена от безгрижното си минало. Диас казва, че се чувства много комфортно, когато насреща й е Сигъл.

"Можем да се смеем и да открием хумор в това, което правим - и в същото време по реален начин да разкажем историята на двама души, които наистина се обичат. Не се опитваме да бъдем шокиращи заради самото шокиране. Ани и Джей правят някои луди неща, които никога не са допускали, че ще се случат. Но всеки го върши с човека, с когото се чувстват най-сигурен. Така се чувствам с Джейсън", категорична е русата амбиция.

Сигъл, освен като актьор, се изявява и като сценарист. За него продуцентите казват, че е страхотен артист и гениален писател. Комикът пише смешките за своя герой, съобразявайки се с типажа му.

Позволени престъпления в "Чистката: Анархия"

Някога в бъдещето в единствена нощ през годината всички престъпления ще бъдат законни, а властите ще си затварят очите за случващото се. Тогава някои ще излизат да убиват за отмъщение, а други за удоволствие. Трети просто ще се опитат да оцелеят в най-новия екшън трилър "Чистката: Анархия". Авантюрата започва по залез слънце и трае 12 часа - до изгрева на следващия ден. През това време правителството легализира дори убийството и отзовава силите на реда и спешната помощ. Като позволяват на всеки да отприщи най-тъмните си страсти, властите съумяват да намалят нивото на престъпността през остатъка от годината. В страната цари мир - на цената на Чистката.

В навечерието на поредната Чистка мъж се въоръжава въпреки молбите на близките му. Млада двойка се оказва на улицата след залез слънце. Две сестри са извлечени от дома им насила. Чистката ще събере тези петима души, но дали това ще увеличи шансовете им за оцеляване, или ще ги превърне в още по-лесна мишена в нощ, която изправя всеки срещу всеки? Режисьор и сценарист на "Чистката: Анархия" е Джеймс Демонако. В ролите са Франк Грило, Майкъл К. Уилямс, Зак Гилфорд, Кийли Санчес, Кармен Еджого, Чад Морган.

Самолети спасяват парк от пожар

Пожарогасителни летателни средства ще пазят природния парк "Връх Пистън" от бушуващи горски огньове - това е сюжетът в анимацията на Дисни "Самолети: Спасителен отряд". Световноизвестният въздушен състезател Дъсти разбира, че двигателят му е повреден и това може да сложи край на кариерата му. Тогава той решава да се отдаде на въздушното гасене на пожари. Храбрият пилот обединява сили с ветерана огнеборец Блейд Рейнджър и неговия екип. В отбора са самолетът амфибия Варби, транспортният Вихролет, бившият военен Каби и високопроходими автомобили, наречени "Парашутистите огнеборци". Бандата ще се изправи срещу мощен горски пожар, а Дъсти ще научи какво е да си истински герой.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай