Извънредното положение става комедия

Уморени от безпаричието, страшните новини, хората с пагони, липсата на фризьор, решихме да ви подарим нашите смешни случки, казват авторите

Извънредното положение става комедия | StandartNews.com

Здрава Каменова, Богдана Трифонова и сценаристът Светльо Томов ще покажат първата "премиера" след карантината. Заглавието на стендъп комедията "ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ", показва, че ще ни разкажат част от преживяното през тези два месеца и ще се опитат да му се посмеят, пише dir.bg.

"Нямате си представа, как ще се радваме да запълним 30% от залата на City Mark Art Center - Сити Марк Център за Изкуство на 4 юни /четвъртък/! Билети на касата - от понеделник- 1 юни, а дотогава онлайн. С много трепет очакваме срещата с вас! Мерки за безопасност и спокойствие - гарантирани! Прегръдки - въображаеми!"

Така се обръщат към зрителите актрисата и радиоводеща на предаването "Стартер" по Бг Радио Боги - Богдана Лазарова,  актрисаjd и съсценарист на "Откраднат живот" Здрава Каменова и сценаристът от сериалd Светослав Томов.

"Извънредно положение" е стендъп комедия, родена от личните преживявания на радиоводещата Богдана Трифонова, актрисата и автор Здрава Каменова и подкрепени от пероjf на автора и сценарист Светослав Томов.

Уморени от сериозността на положението, безпаричието, кризата, страшните новини, хората с пагони, онлайн обучението, уморени от липсата на работа, фризьор, пространство, социален живот, разходки в парка, решихме да си /да ви/ подарим нашите смешни случки от карантината, затворени в 60 квадратни метра със собствения мъж, децата и домашните любимци, казват авторите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай