Изненада! Робърт де Ниро се къпе с българска вода

Големият актьор снима новия си филм в Гърция

Изненада! Робърт де Ниро се къпе с българска вода | StandartNews.com

С вода от България са изкъпали легендарния холивудски актьор Робърт де Ниро в Гърция. Той е пристигнал в Солун в началото на седмицата, а във вторник е бил първият му снимачен ден. 

По сценарий е трябвало да вали проливен дъжд, но времето в южната ни съседка е вече лятно, а и по прогноза не се предвиждала и капка да падне през следващите дни. Заради това продуцентът Моше Диамант е ангажирал няколко водоноски на терен.

Вместо да ползва местни, той е закарал български, какъвто е и почти целият екип на продукцията. Камионите са със софийски регистрационни табели, докладваха пред "Телеграф" туристи, които са били на еднодневна екскурзия до Солун и са станали свидетели на подготовката за първите снимки на Де Ниро.

Водоноските са били паркирани в центъра на града и свързани с машините за дъжд, монтирани на снимачната площадка.

Българин е ангажиран за личен шофьор на звездата по време на ангажимента му във филма "Тенекиен войник" в Гърция. Оказа се, че това е човекът, возил и супермодела Наоми Кембъл в София преди седмица.

Самият Сашо се похвали в социалните мрежи, че вече е взел от летището Робърт де Ниро, който е бил по джапанки и с медицинска маска в ръка, и го е закарал до хотела да си почива до вечерните снимки. През това време нашият шофьор е взел от самолета и главния герой във военната драма – Скот Истууд. Синът на легендарния Клинт Истууд е пристигнал по къси гащи и фланелка, обут в сандали.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай