Иван напусна X Factor на рождения си ден

Певецът мечтае за кариера в чужбина и участие във филм

Иван напусна X Factor на рождения си ден | StandartNews.com

София. На рождения си ден Иван Радуловски отпадна от X Factor. В петък вечерта зрителите на музикалния формат решиха да изправят него и Нелина от Казанлък в музикален двубой.

Нелина, която пък имаше имен ден, изпя песента "I surrender" на Селин Дион, а Иван се представи с "Too Close" на Алекс Клер. Оказа се, че за певеца от отбора на Саня, това е последно изпълнение на сцената.

След изпълненията Саня и Любо от съдиите подкрепиха Иван, те обявиха, че певецът има запомнящо се артистично поведение и трябва да остане в шоуто. От своя страна Заки и Мария дадоха вота си за Нелина.

За първи път в X Factor се случва съдиите да разделят своите мнения два на два. Така се наложи да се видят зрителските гласове, след което стана ясно, че Иван има поп-малък процент от Нелина и той трябва да отпадне от формата.

„Не знам какво не ми достигна, за да продължа. Честно казано, очаквах го. Може би сам си го предопределих, но се радвам, че ми достигна, за да стигна дотук", каза Иван, който гостува в предаването "Събуди се" по Нова.

Певецът разкри, че мечтае за музикална кариера извън България, както и участие във филм или сериал.

В шоуто за музикални таланти продължават Жана от отбора на Любо, Ана-Мария и Теодора от отбора на Заки, както и Наско от отбора на Сани. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай