Гримират Стефан Рядков с ултраскъп уред

Гримират Стефан Рядков с ултраскъп уред | StandartNews.com

Актуалните телевизионни шоута се надпреварват в пръскането на пари за ултраскъпи визии, декори и прочие. И как иначе, ако искат да привлекат вниманието на народа.

Например, в епизода утре вечер на музикалното риалити „Като две капки вода" по Нова тв Стефан Рядков ще бъде гримиран с уреда аерограф, който струва около 300 лева. Сенките, които се махат супер трудно, трябва да превърнат Стефан в чернокожия джазмен Луис Армстронг.

Освен голямо предизвикателство от музикална гледна точка, това ще е уникално изпълнение, защото никъде в шоутата отвъд океана не би могла да се случи трасформация на бял в черен.

Сложни промени предстоят и на останалите участници в шоуто. Ново чело, нос и брада ще има Станимир Гъмов, когото ще имитира Том Джоунс. Сериозно притеснен за новия си образ е и победителят от миналата седмица Рафи. Въплъщението му в етно кралицата Ищар му денесе победа, но пред него стои сериозно изпитание - Майкъл Джексън. „Най-после ще покажа дългите си крака", коментира в типичното си чувство за хумор Милица Гладнишка, когато видя новата си задача – Шаная Туейн. Сериозна гримьорска намеса ще има и по лицето на Албена Михова. За да постигне високите скули на Камелия Тодорова, тя ще се сдобие със специални пластини. Диана Любенова ще имитира Никол Шерцингер, а Мария Игнатова - русокосото миньонче Кайли Миноуг. Алекс Кожухаров ще излезе като Графа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай