Гореща новина за Владо Карамазов

Известният актьор е с нова роля в Театър „199“

Гореща новина за Владо Карамазов | StandartNews.com

Владимир Карамазов може да се похвали с нова отлична роля – известният актьор играе мастит журналист в „Чест“, премиерния спектакъл в Театър 199 „Валентин Стойчев“. Постановката на Ивайло Христов по пиесата на съвременната австралийска авторка Джоана Мъри-Смит, със сигурност ще се превърне в хит, категорични са познавачите на добрата драматургия.    

 „Чест“ е безпощадно честна пиеса, написана с остро перо, с хумор и изящество. Тя деликатно и смело изследва изпитанията, през които човек преминава, за да открие най-дълбокото значение на думата обич. Какво се случва, когато споделените ценности и отговорности в един напълно хармоничен брак внезапно избледнеят? Онър и Джордж са женени от 32 години. И двамата са признати – тя в поезията, той – в медиите, макар лириката в битието на Онър да е отстъпила място на отдадеността ѝ на съпруга и майка. Но когато се появява възможността един живот да се обнови за сметка на щастието и сигурността на другите в семейството, сякаш целият свят се преобръща.

Карамазов си партнира с три дами – неговата съпруга е Кристина Янева, младата му любовница е Каталин Старейшинска, дъщеря му е Елена Хрант. Сценографията и костюмите са на Марина Янева,  преводът е на Златна Костова. „Чест“ е писана през 1995 година с десетки постановки в целия свят, но сега се поставя за първи път на българска сцена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай