Гледаме Юлиан Вергов в нова кримка

"Отдел Издирване" тръгва в ефира на Нова напролет

Гледаме Юлиан Вергов в нова кримка | StandartNews.com

Нов български сериал в актуалния криминален жанр ще представи Нова на зрителите си тази пролет. Интересен, заплетен и многопластов, сюжетът на „Отдел Издирване“ се завърта около мистериозно убийство довело до трагедия с драматични последици в живота на инспектор Камен Петков и бившата му вече съпруга – старши комисар Ралица Петкова. В сериала зрителите ще видят още криминални случаи извън рамката, но ще бъдат засегнати важните темите за безусловната родителска обич, жестокостта, отмъщението, възмездието, прошката и алчността. Образите на героите ще бъдат магнетични, ярки и двусмислени, като ще провокират различни емоционални състояния у зрителите.

Зад продукцията стоят опитен екип от професионалисти и впечатляващ каст, в основата на който влизат едни от най-талантливите и успешни български актьори с редица роли в киното и театъра – Юлиан Вергов, Ана Пападопулу, Христо Петков, Елена Телбис, Иван Бърнев и други. Към тях се присъединява и хърватската звезда Ива Михалич, участвала в първия сериал на HBO Европа, развиващ се в Хърватия и превърнал се в хит – „Успех“.

Сериалът е по идея на сценариста Александър Чобанов („Дяволското гърло“). Режисьори на премиерния сериал са добре познатите с работата си по едни от най-успешните български продукции в последните години Димитър Димитров и Виктор Божинов. Музиката към серийния филм е специално създадена от световноизвестния цигулар Максим Ешкенази. Продуцент на „Отдел Издирване“ е Александър Христов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай