Събота,

Филип с изненадващо предложение в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
Филип с изненадващо предложение в "Братя"
A
A
A

Филип Карамитев прави неочакван ход, с който успява да изненада братята, особено Топал. Той кани големия си син на специална среща, в която има да каже важни неща. Денис е изпълнен с подозрения към своя баща и не може да си обясни причината за настояването му. Какво предложение ще чуе и може ли то да промени отношенията между двамата?

Сандо не е на себе си след изчезването на приятелката му. Намереният вкъщи годежен пръстен, оставен от нея, подсказва, че тя е напуснала апартамента доброволно, а не е отвлечена, в което той се усъмни още в първия момент. Невъзможността да се свърже с Гери и да разбере какво става, направо го влудява. Къде е любимата му, каква тайна крие и има ли някой, който може да помогне на Сандо да я намери?

Денис и Радо се озовават очи в очи в резултат на мистериозната сделка, към която ги подтикнаха Благоев и Янев. И за двамата вече е ясно, че те са станали част от опасна манипулация и то без да разберат. Но кой е инициаторът на цялата схема и какви са намереният му? Дали Топал и Андреев ще решат да завършат сделката, или ще се откажат, предвид съмнителните обстоятелства около случването й?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички