Феновете ужасени: Всички умират в "Троновете" ?

Феновете ужасени: Всички умират в "Троновете" ? | StandartNews.com

Шестият сезон на "Игра на тронове" може да се превърне в истинска касапница. Зрителите вече свикнаха от време на време да умират техни любими герои. Според новия трейлър на най-гледаният сериал обаче е възможно да си отидат всички наведнъж.

Видеото, малко по-дълго от минута, е изцяло ситуирано в Къщата на Черното и Бялото, където в момента живее Аря Старк. За секунди виждаме лицата на редица вече мъртви герои - родителите й, брат й Роб, крал Джофри и Джон Сноу. След това обаче Аря вижда и лицата на Денерис Таргариен и Тирион Ланистър. Кадърът хвърли феновете в страх, тъй като Денерис и Тирион са все още живи и са най-важните персонажи във фентъзи интригата. Ако и те бъдат посечени от сценаристите, това означава, че почти цялата генерация образи, които ни вълнуваха през първите пет сезона, ще бъде унищожена. Това би било истински шок за дори претръпналата от към кървища масова публика.

Успокоението е, че е възможно кадърът да е просто видение на самата Аря, която придоби свръхестествени възможности в последния сезон, след като изгуби по мистериозен начин зрението си. "Дано сценаристите разбират, че ако убият Тирион и Денерис, никой вече няма да гледа този сериал", коментират по форумите. Други пък изтъкват, че колкото и важни персонажи да са си отивали, интересът към фентъзи сагата никога не е спадал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай