Ева Борисова се спусна в Гранд каньон

Ева Борисова се спусна в Гранд каньон | StandartNews.com

Eва Борисова, звездата от сериалите "Седем часа разлика" и "Връзки", току-що се завърна от Гранд каньон. Актрисата, която се прочу и с успешния си бизнес с топмашини за отслабване и подмладяване без скалпел, вече може да се похвали със серия от пътешествия на границата с героизма - тя стигна до базовия лагер под Еверест, извървя пътя Камино, преброди Корсика, пребори се с Антарктика, Мачу Пикчу и още куп екшънови дестинации.

"Поне веднъж годишно отделям време и си организирам екстремно пътуване. И не за да се шляя по света, ами защото приемам тези пътешествия като добра инвестиция. Те ми носят истинско вдъхновение. Винаги се връщам с нова бизнес идея", признава Ева. Този път русата фурия реши да влезе на живо в картинката, която от години стои на десктопа й. "Избрахме Каньона на Антилопата. Е, няма подобна красота на света - сурово и зашеметяващо. Всяка минута - нова гледка. Сигурна съм, че много хора мечтаят да го видят".

Точно за тях амбициозната бизнес дама е успяла да провери всички маршрути, условията за получаване на разрешителни, за наемане на коли и палатки. Българската кралица на пълната промяна твърди, че вече е готова да организира турове в Гранд каньон за обкръжението си - родни арт и бизнес асове, интелигентни модерни хора, избрали да се рифрешнат напълно, но без операции.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай