Едно от най-дългоочакваните музикални събития в България предстои след броени часове - Hills of Rock - Пловдив

SLIPKNOT идва за своето първо гостуване в страната

Едно от най-дългоочакваните музикални събития в България предстои след броени часове - Hills of Rock - Пловдив | StandartNews.com

 Броени дни остават до най-чакания и най-мащабния рок фестивал в България - Hills of Rock 2022. Той ще се проведе на обичайното място - до Гребния канал в Пловдив, в рамките на три дни и ще разтърси целия град.

Американската банда SLIPKNOT идва за своето първо гостуване в страната. 

Сред всички турбулентни месеци на очакване, българската публика на една от най-популярните метъл банди в цял свят, най-после може да отдъхне – носителите на награда Grammy SLIPKNOT, идват на на 21 юли на един от най - големите рок фестивали в страната ни - HILLS OF ROCK ! 

Шведската метъл машина SABATON ще свири на 23 юли 2022 на HILLS OF ROCK на Гребния канал в Пловдив. С хиляди лоялни български фенове и осем успешни концерта в страната ни, скандинавските пауър метъл герои се завръщат догодина, за да станат част от най-големия рок фестивал у нас – HILLS OF ROCK 2022.             

Легендарните MERCYFUL FATE са третият хедлайнер за HILLS OF ROCK 2022, който ще се проведе между 21 и 23 юли на Гребния канал в Пловдив. Една от най-влиятелните метъл банди в света ще се качи на сцената на фестивала на 22 юли за своя първи концерт в България.

По традиция сцена "На тъмно" ще приюти куп родни банди. Сред тях са Керана и космонавтите, Ogi 23, Jin Monic, Homeovox, Милена, Силует, Северозападняците и много други. 

На сцена Music Jam пък посетителите ще видят 40 days later, This Burning Day, Deadscaoe, Конкурент, Blue Lemon, Dishonored, Hellion Stone, Maze Hunter, Ravenface и много други. 

Готови ли сте за незабравимо рок и метъл преживяване?

Билети можете да закупите на - https://ticketstation.bg/bg/p3333-hills-of-rock-2022

Пълният списък на групите за HILLS OF ROCK 2022 виж на hillsofrock.com/plovdiv


Можеш да  видиш картата на фестивала в по-високо качество на hillsofrock.com/info 🤘

ℹ️ В секция "Програма" можеш да изтеглиш и програмата на фестивала в PDF формат - виж hillsofrock.com/lineup 🙂 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай