Деми Мур спасила самоубиец, Маконъхи - жена с гърч

Деми Мур спасила самоубиец, Маконъхи - жена с гърч | StandartNews.com

Някои от най-големите звезди са силни и смели не само на екрана, но и в живота. Деми Мур и колежката й Ниа Варалос са предотвратили опит за самоубийство на 18-годишен младеж, прочитайки за неговите намерения в Туитър. Той отправил съобщение: "Животът ми няма смисъл, аз практически вече съм мъртъв, за какво ми е да живея повече?". Дамите реагирали веднага и всичко имало хепи енд.

А живеещият на другия край на Америка дори планирал да заснеме самоубийството си с уеб-камера, която щял да окачи на дърво пред прозореца на дома си. Малко след полунощ в дома на потенциалния самоубиец в Касълбъри, щата Флорида, пристигнал полицай, който заварил момчето да плаче зад компютъра си. Деми и друг път се е притичвала на помощ на отчаяни хора. Тя предотвратила самоубийството на жена от Сан Хосе в Калифорния, също изпратила на актрисата съобщение със суицидно съдържание.

Дженифър Лорънс разхождала кучето си Фидо, когато видяла жена да припада пред дома й. Тя веднага започнала да я свестява и се обадила на линейка. В крайна сметка всичко завършило благополучно и жената била добре. Млада дама получила гърч на Международния филмов фестивал в Торонто и Матю Маконъхи знаел точно какво трябва да се направи.

Той игнорирал напълно прожекцията на филма си "Thirteen Conversations About One Thing" и започнал изкуствено дишане. Работник започнал да кашля и да се задуша, но за щастие Мила Кунис била наблизо. Тя вдигнала главата му нагоре и поставила портфейл в устата му, за да не си глътне езика. Когато парамедиците пристигнали, те просто констатирали, че Мила се е справила отлично.

Арнолд Щварценегер бил на почивка в Мауи, когато забелязал мъж, който се опитва да се задържи върху сърфа си, но явно има проблем. Арни приеплувал близо 200 метра, за да спаси живота му. Две момичета, които тръгнали на излез в планините на Айдахо, се изгубили и смятали, че с живота им е свършено. Настигнал ги друг турист, който се обадил за помощ. Тримата останали изненадани, когато пристигнал Харисън Форд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай