Даниел Крейг пострада в новия филм за Бонд

Даниел Крейг пострада в новия филм за Бонд | StandartNews.com

Звездата от поредицата за тайният супер-агент Джеймс Бонд пострада тежко по време на снимките на новият филм, озаглавен "Спектър". Даниел Крейг е претърпял тежка операция на коляното, като първоначално подценил травмата и посетил лекар, едва когато болката станала нетърпима.

46-годишният актьор се е контузил по време на снимките на филма на площадката в Австрийските Алпи. Следващите дни снимките били в Лондон, където станало ясно, че положението се влошава, но Крейг отказал да прекрати снимките. Когато снимачният екип стигнал до Мексико станало ясно, че състоянието на коляното на главния герой е много сериозно и той спешно заминал за Ню Йорк, където почти веднага го оперирали.

Даниел Крейг отсъствал няколко дни от снимките, които не са спирали и при отсъствието му. Рекордният бюджет на "Спектър" от 200 милиона долара пристиска екипа и закъсненията са почти невъзможни.

Режисьорът Сам Мендес признава, че имат доста сериозни предизвикателства към екипа и отсъствието на Даниел Крейг поставя пред въпрос дали ще могат да спазят предварително обявената дата за премиера през месец октомври.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай