Братовчедът на Лорина с кошмарни разкрития

Алек Алексиев коментира, че Камбурова е била настанена в "отвратителна" болница

Братовчедът на Лорина с кошмарни разкрития | StandartNews.com

Актьорът Алек Алексиев проговори за кончината на братовчедка си Лорина Камбурова. По думите му 29-годишната Лорина първоначално е настанена в "отвратителна" болница, в която не са успели да й помогнат.

"Не знам защо някой не успя да я премести в по-добро лечебно заведение, въпреки многократните ни настоявания. Самото правителство трябваше да се погрижи. Писали сме писма, помолихме ги в коя болница да бъде преместена Лорина, но тя не беше. Носиха й дрехи и неща от първа необходимост, но не я преместиха. Лорина беше в ужасяващо място, там сигурно е нямало и прозорци. Не знам, дори не мога да си представя какво е било", разказа звездата от "Откраднат живот" пред столичен всекидневник.

Алексиев смята, че преместването на Лорина в болница, която се занимава с пулмологични проблеми в Москва, е станало късно и след много молби. Според разказите на популярния актьор тя се е заразила с коронавирус именно в лечебното заведение, в което е била настанена първоначално. При първия й прием актрисата не е била болна от ковид.

"Лорина е влязла в болница заради белодробните си проблеми, имала е лоша сатурация. Може би нямаше да има промяна и това е бил пътят й, може би и да беше в най-добрата болница в света, която и да е тя, пак нямаше да се оправи. Но идеята на нашия живот е ние да се опитваме, да търсим варианти, да се опитаме да променим ситуацията чрез решаване на дадени проблеми. Има проблем с болницата, дайте да я сменим, това е, което е могло да се направи", коментира още Алек

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай