Благой Димитров се подвизава в унгарска комедия

Победителят в „Сървайвър“ е съдия в "Спанак с картофи"

Благой Димитров се подвизава в унгарска комедия | StandartNews.com

Благой Димитров – най-пресният победител в „Сървайвър“, който вече се подвизава и като актьор, е в предпремиерна треска. Благо Джизъса, както го наричат зрителите на реалитата и любителите на светски сензации, гастролира в „Спанак с картофи“ – един от най-новите хитове на продуцентската компания „Ажур пико“.  Той е атрактивен в новото си амплоа, твърдят всички, присъствали на репетициите.

Пиесата на унгарския драматург Золтан Егреши е безумно забавна и същевременно интелигентна комедия. Тя е световен сценичен феномен в повече от 23 страни, сред които са Германия, Русия, Чехия, Италия. Държави, в които футболът е огледало на живота, който ни заобикаля, от политика до псуващия фен. Защото въпреки кулинарния привкус в заглавието, „Спанак с картофи” въвежда публиката в съблекалнята на трио футболни съдии преди и след мача. Те са привидно дружески настроени колеги, които всъщност са ожесточени съперници за жени и постове. Въпросите са дали ще спазят уговорката да работят в екип в името на общия успех и голямата игра и дали ще им се размине само с нецензурни припеви.

В централните роли са Кирил Ефремов, Иво Аръков и Антоан Петров, режисьор е Богдан Петканин. На 18 юни от театъра на Пазарджик, домакин на постановката, стартира националното турне на „Спанак с картофи“. На 20 юни екипът гостува в лятно кино „Орфей“ в Пловдив, на 21 юни е в Смолян, на 11 юли е във Варна, на 12 юли – в „Сълза и смях“, на 24 юли в Царево, на 8 август в Бургас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай