Битов кът в къщата на Big Brother (ВИДЕО)

Битов кът в къщата на Big Brother (ВИДЕО) | StandartNews.com

Битов кът в къщата на Big Brother. Това разкриха от Нова тв малко преди старта на шоуто. Мариян Станков - Мон Дьо се срещна с Пламен Медаров, който стана популярен от последния VIP епизод на риалитито. Двамата се разходиха в къщата и показаха миндерите, на които ще седят съквартирантите.

Кухнята, която е в двора на къщата, ще предизвика участниците с голям казан, в който те ще трябва да приготвят храната си. Сушени чушки, битови покривки и всичко останало е сякаш традиционна българска кръчма.

Най-голямата изненада в натуралния интериор, е банята – тя е на двора, а импровизирания „бойлер" представлява варел с вода. Отоплението на водата ще зависи от климатичните особености на времето, разкриват от кухнята на предаването.

Оказва се, че Пламен Медаров ще предоставя био храна за хладилника на къщата. Той изтъкна, че е започнал такъв бизнес през последните месеци и ще се грижи за традиционната кухня на съквартирантите.

Не е ясно дали все пак в къщата няма да има и лукс помещение, а битовото да е само част от първите мисии. Ще разберем в понеделник, когато предаването започва.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай