Петък,

Битка за справедливост в „Ягодова луна“

От: Агенция Стандарт -
129
Битка за справедливост в „Ягодова луна“
A
A
A

След успешния старт на „Ягодова луна“ сюжетът продължава да държи зрителите в напрежение. Във втория епизод ще бъдат представени нови герои, а историята ще се заплете още повече с появата на образ от миналото. Актуалните теми за манипулацията на властта от хора, свързани с тъмния бизнес, и борбата за показване на обективната истина ще са в центъра на събитията във вторник, 3 март, от 22 часа по Нова телевизия.

След провокативната случка между персонажите на Димо Алексиев и Радина Боршош - Боян и Рая, която беляза края на първи епизод, героите ще бъдат поставени пред избор – дали да мълчат и да оттеглят показанията си или да се борят за истината и наказанието на виновния. Конфликтът ще бъде породен от връзките на Боян и Ангел Генчеви с властта и с натиска, който те оказват върху нея. Силното чувство за честност у Георги и Любо, в чиито роли влизат Александър Сано и Асен Блатечки, няма да позволи на страха, заплахите и възможните неприятни последствия да се превърнат в препятствие по пътя им към справедливостта.

Случилото се и предупрежденията на баща му отново няма да спрат Боян да намери начин за уязви младата Рая, като използва най-добрата й приятелка Лизи, в чиято роля се превъплъщава Любомира Башева. Тя ще бъде подложена на сериозно психическо изпитание.

На фона на тези събития амбициозната журналистка Ирина, изиграна от красивата Рая Пеева, ще получи предложение, което истински ще я зарадва.

 


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Ягодова Луна

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички