Бакалова вече не е булка във Венеция

Снимките на „Меденият месец“ поприключиха

Бакалова вече не е булка във Венеция | StandartNews.com

Мария Бакалова продължава да покорява света на киното. Ще гледаме звездата от „Борат 2“, която стана първата българска актриса, номинирана за „Оскар“, в романтична комедия, копродукция между Великобритания и Италия. Снимките на „Меденият месец“ поприключиха тази седмица, похвали се самата Мария в Инстаграм.

„Снимките на „Меденият месец“ приключиха. Нямам думи да опиша колко ми беше приятен целият процес. Каква прекрасна група – талантливи, забавни, умни, мили и искрено добри хора. Благодаря на всички - пред и зад камерата, които направиха това преживяване наистина специално, никога няма да го забравя. няма друго място на света като Италия“, пише Бакалова в профила си.

Снимките на филма в Италия бяха в Рим и Венеция. Романтичната комедия разказва за двойка младоженци, които искат да имат перфектен меден месец във Венеция, но плановете им се сгромолясват, когато в последния момент с тях идва и най-добрият приятел на младоженеца.

Преди време Мария Бакалова сподели: „Филмът ме заинтригува, защото е комедия, която помага на хората да се откъснат от реалността. Той също така променя познатия жанр на филма за приятелство между мъже, като вкарва силен женски персонаж и то от Източна Европа.“

Освен в комедията „Меденият месец“, в бъдеще ще гледаме Мария в хоръра „Тела, тела, тела“ и в комедията „Балонът“, в който ще си партнира с големи звезди като Педро Паскал („Наркос“) и Дейвид Духовни („Досиетата Х“).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай