Бахаров влиза в новия филм на Джордж Клуни

Бахаров влиза в новия филм на Джордж Клуни  | StandartNews.com

Захари Бахаров е командир в Холивуд. Топактьорът, който се доказа в театъра много преди тв истерията "Под прикритие", е сред актьорите в новия проект на Джордж Клуни, наречен The Monuments men. По-големият брат влиза в кожата на Елия в драмата, на която Клуни е сценарист и режисьор. Звезди в лентата са Мат Деймън, Даниел Крейг, Кейт Бланшет, Бил Мъри, Джон Гудман, Жан Дюжарден.

Историята по романа на Робърт М. Едсел се развива през Втората световна война - музейни работници и историци трябва да спасят безценни произведения на изкуството, заграбени от нацистите. Зад заглавието стои екипа, осъществил "Арго" на Бен Афлек. Самият той беше за 24 часа в София, за да огледа терена, защото се канеше да завърти камерите у нас. Но след това се премести в Истанбул.

Именно тогава кастинг директорите са се поинтересували от родните киноотличници. А и Захари отдавна има агент, който го представя в международната индустрия. Бъдещата лента ще бъде подписана от гигантите "Колумбия", "Туенти сенчъри фокс" и "22.Бабелсберг". Снимките започнаха в Потсдам, в планината Харц в Германия, в Англия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай