Атака на лошите в „Ягодова луна“

Стари врагове се обединяват срещу добрите в сериала за пожарникарите

Атака на лошите в „Ягодова луна“ | StandartNews.com

Отношенията между героите в „Ягодова луна“ ще претърпят неочаквани промени във вторник, 14 април, от 22 часа по Нова телевизия.  Досегашни врагове ще влязат в съюз, а нови познанства ще свържат персонажи, между които досега не е имало допирни точки.  Водени от желанието за отмъщение, Ирина (Рая Пеева) и Живака (Стефан Иванов) ще си стиснат ръцете в атаката срещу Георги (Александър Сано). Нахаканата журналистка има план, който ще постави бившия й годеник в изключително неприятна ситуация. Живака на свой ред ще атакува колегата си, когото ненавижда заради общото минало на бащите им, и чрез професионална провокация отново ще постави кариерата на Георги на карта.  Случката няма да остане незабелязана от Ангел Генчев (Христо Мутафчиев) и той веднага ще оцени потенциала на младата репортерка. Целта му ще бъде възможно най-скоро да я привлече към своя отбор. Тази задача ще постави на сина си Боян (Димо Алексиев), който този път изглежда ще се справи бързо със ситуацията.

И в този епизод историите от миналото ще изиграят важна роля. Те ще разкрият още една част от тъмните схеми, които са правили навремето Цвета (Невена Бозукова) и Ангел.  Акцент в интригите е и интересен разговор между двамата от нощта преди смъртта на бащата на Георги – Димитър (Ивайло Захариев).

Настъпва промяна и в отношенията между Георги и Рая (Радина Боршош), които са подвластни на любовните трепети от първата целувка. Смелият пожарникар е замислил вълнуваща втора среща, която обаче ще бъде провалена. Любо (Асен Блатечки) ще се изправи за пореден път очи в очи с Ангел Генчев, който най-безцеремонно го е поканил на обяд.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай