Аря: Свинеферма едва не ме провали за сериала

Аря: Свинеферма едва не ме провали за сериала | StandartNews.com

Мейси Уилямс, която се превъплъщава в един от най-вълнуващите образи в "Игра на тронове" - Аря Старк, сподели, че едва се е класирала за сериала. В деня на кастинга тя трябвало да ходи на екскурзия в свинеферма от училище. И се чудила до последния момент дали да не сподели следобеда с приятели, вместо да се яви на прослушване, при положение че дори искала да стане танцьорка повече отколкото актриса. "Този ден промени всичко в живота ми. Добре че се отказах от свинефермата", заяви Мейси пред Диана Любенова.

"Майка ми гледа, затова се надявам да нямам голи сцени. Тя е много щастлива, подкрепя ме, чете книгите и също като мен не може да повярва колко е популярен сериала", каза още Мейси. И добави, че приятелите й не са особено фенове на поредицата, което й помагало много, понеже искала да се откъсва от всичко на снимачната площадка. "В един момент става много досадно всички да те питат "Жив ли е Джон Сноу", вместо да живееш като нормален тийнейджър", каза още екранната Аря.

Том Влашия, който играе пък учителя й Джакен, сподели, че в шестия сезон отношенията й в Храма на Многоликия Бог стават още по-сериозни. "Героинята ми все по-добре разбира колко е трудно да служи на Многоликия Бог и да бъде никоя", каза Мейси. Том пък разказа интересна история за нейна фенка, която го причакала пред дома му. "Беше си донесла всичко необходимо, за да направи отливка на лицето ми", сподели Том.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай