Армин ван Бюрен се завръща в България с грандиозно шоу

Армин ван Бюрен се завръща в България с грандиозно шоу | StandartNews.com

София. Световноизвестният диджей Армин ван Бюрен се завръща в България. Той ще изнесе най-мащабния проект, правен някога от диджей, а именно ARMIN ONLY на 7 февруари в зала "Арена Армеец".

Спектакълът ще бъде на три сцени в продължение на шест часа без прекъсване, съобщават организаторите. Шоуто Армин Ван Бюрен ще изнесе без подгряващи диджеи, но с екип от близо 20 артисти, включително музиканти, певци, акробати и танцьори. Или както той още го определя: "Това шоу ще надмине всички останали мои проекти".

Последното парти на Армин у нас ASOT 600 беше напълно разпродадено и събра над 9000 фена. Прогнозите за АRMIN ONLY са още по-високи, тъй като България е една от малкото държави в Европа, които получават собствена дата за него. Фактът, че сме единствената страна на Балканите, в която Армин ще гостува, още веднъж показва любовта и признателността на холандския диджей към родната публика.

Продажбата на билети стартира на 26.10.2013 в 12:00 часа (на обяд) в мрежата на Eventim.bg. След този час ценните пропуски ще се продават и в Yalta Club. Ниските цени и липсата на подходящи дати за подобни събития в съседните държави, привлича все повече и повече чужденци към българската столица. Ето защо се очаква още в първите часове на 26-ти, голяма част от билетите да бъдат купени от фенове на Aрмин в Румъния, Сърбия, Хърватска, Полша.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай