Армин ван Бюрен идва за небивало зрелище

Армин ван Бюрен идва за небивало зрелище | StandartNews.com

Армин ван Бюрен, световноизвестният холандски транс диджей, ще гостува в у нас отново на 7 февруари. Той ще представи пред феновете си в зала "Арена Армеец" най-мащабния проект, правен някога от диджей - "Armin only". Грандиозният спектакъл ще бъде изнесен на три сцени в продължение на шест часа без прекъсване. Армин ще се качи на пулта в първите секунди от старта на партито и ще свещенодейства до самия край.

Без подгряващи диджеи, но с екип от близо 20 артисти, включително музиканти, певци, акробати и танцьори, Армин се заканва да станем свидетели на нещо невиждано. Той обещава: "Това шоу ще надмине всички останали мои проекти".

Последното парти на Армин у нас "ASOT 600" беше напълно разпродадено и събра над 9000 фенове. Прогнозите за "Аrmin only" са още по-високи, тъй като България е от малкото държави в Европа, които получават собствена дата за него.

Фактът, че сме единствената страна на Балканите, в която Армин ще гостува. Очакват се фенове на Aрмин от Румъния, Сърбия, Хърватска, Полша.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай