Алън Парсънс се среща с фенове

Алън Парсънс се среща с фенове | StandartNews.com

Легендата Алън Парсънс ще се срещне с фенове у нас. Ден преди музикантът, певец и писател да се качи с групата си на сцената на зала 1 в НДК на 28 септември, той ще раздава автографи в рок бар Rock IT след 21 часа. Късметлиите ще бъдат подбрани чрез игри с въпроси от творчеството на музиканта.

От диджейския пулт ще звучат парчета на Alan Parsons Live Project и групи, с които музикантът е работил. През 1971 г. Алън се появява като звуков инженер с Пол Макартни в албума Wild Life и Red Rose Speedway, но истинското му бойно кръщение е малко по-късно, когато работи с "Пинк Флойд" за легендарната Dark Side Of The Moon.

Прочутият британец обещава в София грандиозно звуково и светлинно шоу с роботи, готик, древни египтяни, красиви и загадъчни жени, в което ще пее и свири на акустична китара и клавишни. До него на сцената ще бъдат певецът Дж. Олсън, Мaни Фокаразо на клавира, Гай Ерез на баса, китаристът Алистър Грийн, Дани Томсън на ударните и Tод Купър - сакс и перкусии. Последен модел ягуар и ландровър ще возят гостите из София, обясняват организаторите от "Жокер медия".

Билети за шоуто има на касата на НДК и в мрежите на EVENTIM.BG.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай