Симеон Славчев благодари на Кошлуков. Причината

Вижте какво написа лидерът на партия МИР Симеон Славчев в профила си във Фейсбук

Симеон Славчев благодари на Кошлуков. Причината | StandartNews.com

Благодаря за подкрепата и солидарното и справедливо отношение и позиция на Емил Кошлуков. Не случайно по време на сношното предаване “Панорама” предложих промени в  Изборния кодекс. Това заяви лидерът на партия МИР Симеон Славчев.

Ето цялата му позиция:

Абсолютно недопустимо е в изборния процес да участват хора и партии, които проповядват фашизъм и използват езика на омразата и разделят целенасочено българското общество.

Напълно недопустимо е в изборите да участват хора, които доказано са осъждани за хулиганство, насилие и неспазване на обществения ред и такива, които носят фашистки символи и които рушат етичните правила и норми на българското общество.

Благодаря за огромната подкрепата, която получих и получавам от вас истинските, честни, почтени, морални и родолюбиви българи!!! 

Убеден съм, че заедно и в името на Родината ще успеем! 🇧🇬

Това написа лидерът на партия МИР Симеон Славчев в профила си във Фейсбук във връзка с извинието, което направи днес шефа на БНТ Емил Кошлуков за скандалите и езика на омразата използван от Боян Расате в предаванията “Референдум” и “Панорама”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай