Силна европейска подкрепа на Валентин Тончев от ДПС (ВИДЕО)

Председателят на комисията по правни въпроси на ЕП Адриан Васкес Лазара определи Тончев като всеотдаен и компетентен лидер

Силна европейска подкрепа на Валентин Тончев от ДПС (ВИДЕО) | StandartNews.com

Силна международна подкрепа получава кандидатът на ДПС в 23 МИР-София Валентин Тончев. В поредица от видеа, международните партньори на партията изказват подкрепата си за новото лице на ДПС.

Председателят на комисията по правни въпроси на ЕП Адриан Васкес Лазара отправи силно послание към българските граждани, в което определи Тончев като всеотдаен и компетентен лидер, който ще допринесе за по-добрия живот на гражданите, ако бъде избран за народен представител.

„Работил съм в тясно сътрудничество с ДПС и Валентин по много въпроси, които засягат България и Европа. Той е всеотдаен, компетентен и пламенен лидер, който отстоява либералните ценности на демокрацията и свободите, толерантността и многообразието, както и глобалната роля, която Европа трябва да играе. Ето защо ви призовавам да излезете и да гласувате на 2 април и да подкрепите Валентин Тончев и листата на ДПС, тъй като те са най-добрият избор за бъдещето на България в Европа.“, казва Лазара във видеообръщението си в подкрепа на Валентин Тончев.

Лазара споделя още, че България е изправена пред решаващ момент и сега не е моментът гражданите да бъдат безразлични, защото всеки глас има значение.

„Сега е време да получите гласност и да подкрепите тези, които споделят вашите европейски ценности, нашите ценности и обновена визия за бъдещето на България.“, казва още той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай