Румен Иванов, партия МИР: Успешната формула за така чаканата промяна започва от самите нас

Според него е крайно време обществения интерес да застане над личния и партийния

Румен Иванов, партия МИР: Успешната формула за така чаканата промяна започва от самите нас | StandartNews.com

Успешната формула за така чаканата промяна започва от самите нас. От това как поддържаме домовете си и общите пространства, как общуваме с близките и околните, как възпитаваме децата си. Неистовия стремеж за чуждопоклонничество е една от най лошите черти на българина съпътствала го през цялата му история та и до наши дни. Всички говорят за евроатлантически цености и услужливо забравят за генетичните чисто български ценности ,съхранили нацията ни през всичките рискови периоди за оцеляването и. Думите на Паисий са по актуални от всякога! Историята, традициите и делата на предшествениците ни са моралния пиедестал на който трябва да стъпи обществото ни за да заеме своето достойно място в европейското семейство. Държавата ни е дом на много етноси но водещото при всички е семейството,добросъседството и разбирателството. Неща който започват да се топят по бързо от пролетен сняг а не бяха далечни времената ,когато всички в квартала се поздравяваха,заедно празнуваха,помагаха си и заедно посрещаха трудностите. Това каза Румен Иванов, който е кандидат за народен представител от партия МИР в 23-ти многомандатен избирателен район София и в област Плевен. Той е на 46 години и е завършил УНСС специалност Бизнес управление. Дългогодишен мениджър управление на хора и процеси в средния бизнес.

„В България постоянно се говори за евроатлантически ценности и евроатлантическо мнозинство, което да състави правителство. Партия МИР се бори за българско мнозинство в парламента, което да защитава националните интереси на България и традиционните български, семейни и християнски ценности. Не случайно ние от партия МИР заставаме твърдо зад вековните (много по стари от която и да е сегашна държава в Евроатлантическа Европа) морални ценности и твърдо се противопоставяме на модерните и изключително опасни за съхранението на българското семейство, натрапени ни неистово от чужди като култура нации, евроатлантически ценности. България има достойно място в европейското смейство признато дори от евроатлантиците. В Британската библиотека в Лондон има един безценен старобългарски ръкопис – четириевангелието на цар Иван Александър. Под него има надпис „Bulgarian Empire“ или с други думи англичаните казват, че България е била Империя. Нещо повече в английската „Историята на народите“ на Арнолд Тойнби се казва, че в света има общо 21 цивилизации, една от които е българската“, заяви още Румен Иванов от партия МИР.

Според него е крайно време обществения интерес да застане над личния и партийния и българското общество да се обедини около каузата България да се превърне в силна социална и индустриална държава със сериозно производство, земеделие, животновъдство и туризъм. Румен Иванов призовава българските граждани да гласуват и подкрепят партия МИР с номер 16 в бюлетината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай