Младен Маринов: Две години лъжа, две години кражби, две години беззаконие

Николай Нанков пък обясни, че търси пенсионери, които са благодарили на Кирил Петков за вдигането на пенсиите

Младен Маринов: Две години лъжа, две години кражби, две години беззаконие | StandartNews.com

Две години лъжа, две години кражби, две години беззаконие, така обобщи последните две години на „промяната“ водачът на листата на коалицията ГЕРБ – СДС за Софийска област Младен Маринов във Видин. В неделя вечерта Маринов и колегата му от Ловеч Николай Нанков бяха в дунавския град заедно с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, за да се срещнат с видинчани и да подкрепят листата на ГЕРБ – СДС за областта, водена от Росица Кирова.

Бившият вътрешен министър обърна внимание върху лъжите на Бойко Рашков и беззаконието му. По думите на Маринов е започнала тенденция петима униформени да загубят живота си заради началническо поведение. Според него Западна Европа е препълнена с бежанци, дошли от България. Всички, които са минали през българо-турската граница, ще ни бъдат върнати, а те са стотици хиляди, заяви Маринов. Според него единственият фактор България да се справи с миграцията е Бойко Борисов. Той единствен осъзна, че миграцията трябва да се спира там, където започна. Благодарение на него Европа обърна внимание на Турция, каза още Маринов. Всяко излизане на министъра на вътрешните работи да се похвали, на следващия ден бележим нов проблем с мигрантите. В момента държавата е на автопилот, обясни той.

Маринов призова присъстващите в залата да доведат колкото се може повече хора до урните на 2 април.

Николай Нанков пък обясни, че търси пенсионери, които са благодарили на Кирил Петков за вдигането на пенсиите, но засега не ги намира. Той добави още, че за две години са спрени строителствата на три магистрали. "Ние не само договорихме срокове, работихме денонощно по “Хемус”, по Западния път, бяхме отделили ресурс. Този ресурс изчезна. Аз ще търся човек от Северозапада, който да е доволен", каза Нанков. Нито един от вас няма да ми посочи едно нещо, променено през тези две години за добро, категоричен бе Нанков. По думите му ГЕРБ е създала програма за 100% безплатно финансиране на жилищните блокове. "Защо го направихте, бе скъпи шарлатани?, обърна се иронично Нанков към бившите управляващи. "Ние с Роси и г-н Борисов ви обещаваме, че до месеци след съставяне на редовно правителство, ще продължим строителството и на Хемус, и на Западния път", каза Нанков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай