Неделя,

МИР ще мобилизира градивните сили в България за изваждане от бедността

От: Стандарт -
897
МИР ще мобилизира градивните сили в България за изваждане от бедността
A
A
A

Експертът по национална сигурност и отбрана Люсиен Тишев е водач на листата на партия МИР в Ловеч за предстоящите на 2-ри октомври предсрочни парламентарни избори. Той е бивш заместник началникът на Централното военно окръжие и има над тридесет и осем години трудов стаж в сферата на отбраната, женен с две деца.

„За нас в партия МИР политиката не е самоцел, а средство за решаването на реалните проблеми на българските граждани и това, което отличава партия МИР от всички останали партии, е че ние даваме решение на всеки един проблем. Крайно време е в България обществения интерес да застане над личния и партийния и да върнем държавността и нормалността в страната. Именно за това партия МИР предлага национален консенсус и обединение около пет приоритета, които ще изведат България от енергийната, икономическата, здравната, политическата и моралната криза и ще направят българския народ проспериращ и щастлив“, заяви водача на листата на партия МИР в Ловеч Люсиен Тишев.

Той подчерта, че това, което го е мотивирало да влезе в политиката е новия морал и експертност, които партия МИР налагат, както и чувството му за дълг към двете му деца и родината го карат да не спира да се бори за истинската промяна в България и по-доброто бъдеще на българския народ в нея.

„Реформата в прокуратурата и съдебната система като цяло, които са един от основните приоритети на партия МИР, ако се направят качествено ще върнат доверието на голяма част от българите в системата. Това е пътят - от решението на проблемите в национален план към решаване на проблемите на българските граждани по места“, заяви Люсиен Тишев.

Той каза, че ще вложи целия си опит и експертиза, за да бъдат решени проблемите на жителите на област Ловеч. Според Тишев това е един от районите в страната, където може да се развива успешно и туризъм и селско стопанство и логистиката.

„Точка първа в програмата на партия МИР е работеща и ефективна икономика, защото без икономика не може да се прави нито социална политика, нито може да има качествено и достъпно за всички български граждани здравеопазване и образование. Именно за това партия МИР предлага доказания немски модел на социално-пазарно стопанство да стане икономическа основа на българското общество с регулираща макроикономическа роля на държавата. Целите на социално-пазарното стопанство са пълната заетост на капитала и труда, т.е. всички да печелят и работници и работодатели, както и устойчивото икономическо развитие, стабилните пари, свободното икономическо състояние. Този модел ще изгради в България истинска средна класа и ще я превърне в силна социална и индустриална държава“, заяви още водача на листата на партия МИР в Ловеч Люсиен Тишев.

Той беше категоричен, че партия МИР поема отговорността да мобилизира градивните сили на българите в България и в чужбина за изваждане на българския народ от състоянието на бедност, безперспективност и духовна нищета.

„За партия МИР основополагащи етични принципи и ценности са моралът, нравствеността, човешките добродетели и гражданският патриотизъм – обичта и дългът към нацията, разбирана като общност на всички български граждани, но също така и като териториална идентичност, език, природа и държава. Именно за това партия МИР подава ръка на всеки, който е загрижен за морала, интелекта и развитието на българската нация и е готов да се включи и допринесе лично със своя Морал, Инициативност и Родолюбие за възраждането на българската държава“, заяви водача на листата на партия МИР в Ловеч Люсиен Тишев и призова българските граждани да подкрепят партия МИР с номер 10.


Всички новини от категория Избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com