Цонев и Летифов обсъдиха цените на храните с бизнеса

Зам.-председателите на ДПС с срещнаха с представители на работодателите

Цонев и Летифов обсъдиха цените на храните с бизнеса | StandartNews.com

Зам.-председателите на ДПС Халил Летифов и Йордан Цонев се срещнаха с представители на някои  браншови организации от хранителния бизнес в Централата на ДПС.

На срещата бяха обсъдени проблемите на хранителния бизнес с оглед на съществуващите кризи в страната. Бяха обсъдени възможностите за подкрепа на бизнеса и овладяване на инфлацията и цените на хляба и хранителните продукти. Браншът изрази задоволство, че Движението за права и свободи винаги е намирало начин за подкрепа на конкурентноспособността в хранителния бранш.

Зам.-председателите на ДПС Халил Летифов и Йордан Цонев проведоха среща и с големи работодатели от АИКБ в централата на асоциацията. Те обсъдиха Бюджета за 2022, политики в подкрепа на бизнеса и доходите, както и притеснението на бизнеса, че липсата на редовен кабинет допълнително влошава икономическата обстановка и приемането на Плана за възстановяване и устойчивост на България.

По време на срещата работодателите изразиха надежда, следващият парламент ще състави правителство и ще се реализират политики за бизнеса и хората.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай