Слави проговаря. Ето къде може да му зададете въпрос

Лидерът на ИТН се включва на живо по телевизията си 7/8 утре в 20:00

Слави проговаря. Ето къде може да му зададете въпрос | StandartNews.com

Слави Трифонов се готви за първа телевизионна изява на живо преди изборите.

Утре вечер от 20:00 ч. той ще отговаря на живо на въпроси на граждани в ефира на телевизия 7/8, както и на фейсбук страницата си. Това съобщи лидерът на Има Такъв Народ в профила си в социалната мрежа. Заедно с Трифонов на екрана ще се явят Ива Митева и Любомир Каримански. Те призовават гражданите да им зададат въпросите си на сайта live.sedemosmi.tv като могат да oставят и видео с питането си. Ако желаят да бъдат включени на живо, трябва да оставят и телефон за обратна връзка.

Ето какво написа Трифонов:

"Идва края на една отвратителна и глупава предизборна кампания, от която избирателите едва ли могат да направят по-сериозни изводи за кого да гласуват на предстоящите избори. Моето мнение е, че нито голямата част от партиите са си направили сериозни изводи за своето поведение, нито медиите, нито социолозите, нито политолозите.

За пореден път повечето от тези важни за изборите участници се вживяха в ролята си на безпогрешни рефери на предизборната ситуация. Затова ние участвахме в тази кампания, неучаствайки активно медийно. Полето за изява за нас са личните контакти и интернет, единственото напълно свободно пространство в сегашната медийна среда. Дали това е било успешен ход? Кой може да ми каже кое е успех в сегашната ситуация? Да си първи и да не можеш да съставиш правителство или да си последен и от теб да зависи съставянето на правителство. Имам предвид резултатите от последните избори, на които ние бяхме първи и не можахме да съставим правителство, а „Изправи се БГ! Ние идваме!“ бяха последни и от тях зависеше дали ще се състави правителство.

Така че – вие ми отговорете кое е успех. За мен успех е да си последователен, да се държиш достойно и да поставяш обществените интереси над личните.

А иначе утре вечер аз ще отговарям на всички ваши въпроси, заедно с Ива Митева, бивш председател на Народното събрание в два парламента, и Любомир Каримански, бивш председател на бюджетната комисия в предишното Народно събрание. И ще отговаряме на живо".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай