Румяна Ченалова от Възраждане: Утре е ден за размисъл

Време да бъдем по- малко спонтанни и повече мъдри, кандидатката за народен представител

Румяна Ченалова от Възраждане: Утре е ден за размисъл | StandartNews.com

Утре е ден за размисъл, написа Румяна Ченалова, кандидат за народен представител на Възраждане в 10 МИР Кюстендил и 24 МИР София, в своя фейсбук профил. Ето какво написа тя:

„Утре е ден за размисъл! Трети пореден за една година. След два явно грешни избора е време да бъдем по- малко спонтанни и повече мъдри. Утре сме длъжни да си отговорим на два въпроса : ЗАЩО ДА ГЛАСУВАМ?

Защото всеки глас е цвят в картината на общото ни бъдеще. Защото само така ще убием клетка по клетка октопода на мафията. Защото ако не го направим оставяме майка България на командно дишане. Защото е война за свобода, за правото да имаме Родина и бъдеще за децата си в собствената ни земя.

ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМ?

За тези, за които предателството е непозната дума. За хората, ранявани в битки с мутро олигархията, които не продадоха достойнството си. За всеки, който държи на думата си, не обещава невъзможното, но никога няма да подари България на чужди интереси. За да имаме промишленост и селско стопанство. За да сме енергийно независими. За да възпитаваме децата си в родолюбие. За да не сме подчинени на чужди посолства, съюзи, блокове и НПО- та. За да бъде България независима и с прагматична, в интерес на народа външна политика. За да не живеем в страх и ограничения и да купуваме свободата си и правото да живеем изпълнявайки чужди нареждания и пълнейки джобовете на съмнителни компании и фондации. За да се върнат децата ни. За да я има България.

Изборът е - ВЪЗРАЖДАНЕ! Верният избор на хора, доказали, че Родината е над всичко! Верният избор на всеки, носещ силата, непримиримостта и заряда на българския дух, който ни преведе през вековете за да я има България!

Представям ви някой от идеите на Възраждане тук, а всичко останало го знаете то се случва пред очите ви:  https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=2929229213995683

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай