Радев: Доверието на гражданите е най-големият стимул

Благодаря на всички, които ни подкрепиха, заяви президентът

Радев: Доверието на гражданите е най-големият стимул | StandartNews.com

Румен Радев и Илияна Йотова благодарят на всички, които са застанали зад тях с лицата си, за да ги подкрепят за втори мандат. Те определят това като голяма отговорност и смелост на подкрепилите ги в днешните напрегнати времена. Казват, че ще работят за загърбване на омразата и обединение около национални приоритети.

Доверието на българските граждани е нашият най-голям капитал и най-голям стимул в работата на президентската институция и ще ни ръководи и за в бъдеще. Благодаря на всички, които ни подкрепиха и продължават да изразяват своята подкрепа, заяви Румен Радев, предаде БНТ.

Обединение е много сериозна дума и много сериозен ангажимент, ние ще работим в тази посока,това обещаваме, ще търсим контакти ,ще търсим разговори с българите тук и извън страната, за да определим точно тези национални приоритети. Обединението не е понятие по принцип ,то си има своите конкретни измерения, ще разсъждаваме върху тях, ще търсим подкрепата на българските граждани и на политическите партии, заяви Илияна Йотова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай