Пеевски: Ще продължа да помагам на всички българи

Водачът на листите на ДПС във Велико Търново и Благоевград и Йордан Цонев направиха обиколка на Пазарджишки регион

Пеевски: Ще продължа да помагам на всички българи | StandartNews.com

„Ще продължа да помагам на всички български граждани“. Това увери водачът на листите на ДПС във Велико Търново и Благоевград Делян Пеевски по време на обиколка в петък в Пазарджишкия регион, откъдето бе дългогодишен народен представител.

Вчера следобед той и зам.-председателят на Движението и водач на листата на ДПС в Пазарджик Йордан Цонев посетиха последователно село Нова махала (община Батак), град Костандово (община Ракитово) и село Света Петка (община Велинград), където обсъдиха на кафе с жителите им проблемите им, начините за тяхното решаване и бъдещото развитие на региона. Пеевски и Цонев бяха придружени от кмета на Белица Радослав Ревански и областния председател на ДПС-Пазарджик Юмер Хамза. По време на срещите симпатизантите благодариха на Делян Пеевски за всичко, което е направил за региона не само по време на пандемията, но и преди това в годините назад, когато бе депутат от областта.

Обиколката приключи с посещение вечерта на град Сърница, където бяха посрещнати лично от кмета на града Неби Бозов и екипа му. По време на срещата градоначалникът благодари за подкрепата, оказана от ДПС и лично от Пеевски, за да се отдели Сърница през 2015 г. като самостоятелна община и да получи финансова независимост. „Благодарение на това, макар да е най-младата община, тя се превърна през тези 7 години в една от най-проспериращите“, подчерта Бозов и допълни, че жителите на Сърница ще покажат благодарността си за пореден път.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай