Пеевски: Най-ценният капитал на нашата Родина са хората

Той посети Гърмен, Сатовча, Хаджидимово и Гоце Делчев, пи кафе със стотици хора

Пеевски: Най-ценният капитал на нашата Родина са хората | StandartNews.com

 „Най-ценният капитал на нашата Родина са хората“. Това подчерта по време на срещите си в Гоцеделчевско водачът на листите на ДПС в Благоевград и Велико Търново Делян Пеевски.

В рамките на днешната си обиколка там той посети Гърмен, Сатовча, Хаджидимово и Гоце Делчев, като пи кафе и разговаря със стотици жители на общините. Заедно с него бяха кметът на Белица Радослав Ревански, бившият народен представител и трети в листата на ДПС в Благоевград Елхан Кълков, председателят на областната организация на ДПС Ведат Хюсеин и председателят на младежката организация в областта Ибраим Зайденов.

Той се срещна и с кметовете на общините Гърмен, Сатовча и Хаджидимово-Феим Иса, Арбен Мименов и Людмил Терзиев, и общинските ръководства на ДПС там и в Гоце Делчев.

Може да бъде изображение с 4 души, изправени хора и на открито

„Радвам се, че виждам толкова млади хора“, подчерта по време на разговорите си със симпатизантите Делян Пеевски, като допълни: „Ние, политиците, трябва да направим така, че да създадем условия регионите да се развиват, за да остават в България младите хора и да имат гражданите на държавата като цяло  възможност за развитие, работни места и достойно заплащане за труда си“. Той бе категоричен също, че местната, законодателната и изпълнителната власт трябва да обединят усилия и да постигнат консенсус за надпартийни теми, насочени именно към благополучието на всички граждани на България.

По време на разговорите си с него пък жителите на четирите общини изразиха благодарността си за всичко, което е направил за региона за времето, в което бе народен представител от Благоевград при мандата на 44-тото Народно събрание, както и за помощта и грижата му не само за тях, а за жителите на  всички общини в България по време на пандемията. Те споделиха, че се радват, че могат да говорят лице в лице с  него и го призоваха по-често да се среща лично с гражданите на страната, за да могат да видят те реалния му образ, а не този, „който медиите му нарисуваха и внушиха на цялата общественост“.

Може да бъде изображение с един или повече хора, изправени хора и на открито

Може да бъде изображение с 5 души, изправени хора и на открито

Може да бъде изображение с 3 души, изправени хора и на открито

Може да бъде изображение с 3 души, седнали хора и на открито

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай