Нинова: Промяната ще стане, пет години я изстрадахме

Тя бе категорична, че и в следващия парламент правителство без БСП няма да е възможно

Нинова: Промяната ще стане, пет години я изстрадахме | StandartNews.com

"Промяната ще стане, пет години я изстрадахме. Водихме последователни битки за промяната на стария модел, започнахме дори от себе си, за да покажем, че може да направим и такава в държавата."

Това каза лидерът на левицата Корнелия Нинова, след като БСП внесе регистрация в ЦИК за предстоящите избори на 14 ноември, предаде БГНЕС.

Нинова подчерта, че решението да подкрепят кандидатпрезидентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова е окончателно, а днешната им регистрация в ЦИК и за изборите за президент не е въпросителна.

"Няма да издигаме друг кандидат за президент. Подкрепяме Румен Радев и Илияна Йотова", заяви Нинова пред медиите.

Тя бе категорична, че и в следващия парламент правителство без БСП няма да е възможно.

"Днес и утре продължаваме срещите с областните структури, които започнахме преди два дни. Обсъждаме с тях техните идеи и предложения, решения така, че в екип да решим и подреждането на листите и водачите, за да можем да работим спокойно през кампанията и да няма противоречия", каза още Нинова.

Лидерът на левицата не изключи възможността за сътрудничество с новата партия на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев в следващия парламент.

"Нека да видим какво ще правят "Продължаваме промяната", искаме да видим политики и ако те съвпадат с нашите, сме отворени да разговаряме", обясни тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай